Horoscoop Tweelingen Edward Snowden, vandaag

Advertenties

Multitask

In juni is het nog steeds de tijd van de Tweelingen. Snowden is een Tweelingen, het teken van instructie, communicatie en transport. Het overdragen van documenten past er wonderwel bij:)

Vandaag staat Edward Snowden opnieuw in de krant. Documenten die hij heeft meegenomen op zijn vlucht naar Rusland via China, zijn gehacked door de geheime diensten van die landen en hebben de identiteit en levens van contactpersonen en spionnen in dienst van het Westen in gevaar gebracht. Het is de ‘bijvangst’ van het bewijs dat hij leverde van iets dat wij al wisten: Big Brother is Watching Us. Hier zie je zijn horoscoop met transits en progressies voor vandaag:

edward-snowden-june2015

De horoscoop van Snowden kun je zien als de horoscoop van een klokkenluider. Klokkenluiders zijn activisten die schandalen of geheimen openbaren. Activisten horen bij Mars. Snowden heeft Mars Out of Bounds. Dat wijst erop dat hij op elk mogelijk niveau en allereerst activist is. Hij heeft ook Zon oppositie Neptunus. Neptunus is het symbool van alles wat vaag, geheim en onduidelijk is. Met Mercurius-Uranus aan weerszijden van de horizon bij geboorte komen controversies, onafhankelijke meningen en vrijheid van meningsuiting nadrukkelijk opdagen, vooral ook omdat Mercurius en Uranus de dispositoren zijn van de Ascendant en het MC. Het thema ‘andersdenkend’ zijn komt daarmee cruciaal naar voren.

Snowden’s Zon oppositie Neptunus roept de vraag op of hij een held is en zichzelf zo ziet. Het is een aspect voor dubbellevens en voor vluchten (uit de werkelijkheid of in het echt…). Maar er is nog een belangrijk mineur aspect in zijn horoscoop: Zon 157.5 Uranus wijst op vervreemding. Eerst vervreemde hij zich van zijn land en nu is hij vreemde in een land dat niet bepaald bekend staat om het koesteren van vrijheden.

Nu hem de pas wordt afgesneden naar een mogelijke terugkeer naar de USA heeft hij transit Pholus vierkant progressief MC voor een ‘triggerpoint’ en de progressieve Zon sextiel Chiron (omdat het misschien pijn doet). De progressieve Zon staat op 5 voor 12, in de laatste graad van Kreeft, ten teken dat zijn leven en life style aan het veranderen is, voorgoed.

Over Tweelingen gesproken: vandaag (14 juni 2015) staat niet alleen de Zon in Tweelingen, maar ook Mercurius en Mars staan in het ‘dubbelteken’. Je zou vandaag met je handen moeten werken en praten (of druk gesticuleren bij het discussie voeren). Je zou vandaag twee dingen tegelijk kunnen doen en erbij praten ook. Multi tasking is van Tweelingen! Het schijnt niet gezond te zijn voor je geest en burn out te kunnen veroorzaken om twee dingen tegelijk te doen. Daarom: doe ze na elkaar vandaag. Maar doe wel 2 dingen om in stijl te blijven. Ik ga vandaag twee columns maken!

LINKS

Zon-Neptunus aspecten

http://www.astromarkt.nl/zon-in-aspect-met-neptunus-html/

Neptunus-Pluto en de stille…

http://www.astromarkt.net/neptunus-pluto-html/

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten