Horoscoop-sterrenbeeld

Advertenties

hemelboog-600px-CalFeb

Welkom op de horoscopen pagina van Astromarkt. In het menu hieronder staan de sterrenbeelden. Het woord ‘sterrenbeeld’ is ingeburgerd in de astrologie. Eigenlijk gaat het om de tekens van de dierenriem, de astrologische zodiak. Zij dragen de namen van sterrenbeelden. Meer daarover weten? Ga dan naar de pagina over de zodiak: Zodiak en dierenriem.

BESCHRIJVING STERRENBEELDEN
De 12 tekens van de astrologische dierenriem (gebaseerd op de positie van de Zon t.o.v. de breedtegraden van de aarde op de vier momenten van seizoenswisseling) zijn elk 30 graden van de cirkel van 360 graden groot. Elk teken staat symbool voor een reeks van specifieke eigenschappen. De populaire sterrenbeelden vertellen veel over de betekenis van het geboren worden met de zon in een van de 12 tekens. In de astrologie is dat een belangrijk onderdeel, maar dan vooral gezien in het licht van de verhoudingen met de andere punten in de horoscoop, zoals de Maan, de planeten, Ascendant en Midhemel. Daarom vind je op Astromark bij elk teken ook een beschrijving van de Maan, planeten, Ascendant en Midhemel in dat teken. Er zijn op het internet sites (zoals bijvoorbeeld Astro.com) waar je je horoscoop kan berekenen.

STERRENBEELDEN

Ram
Stier
Tweelingen
Kreeft
Leeuw
Maagd

Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter

Steenbok
Waterman
Vissen.

Wil je iets meer weten, bekijk dan ook de pagina’s over het teken van het midpunt Zon/Maan of ga verder naar het artkel over de combinatie van sterrenbeeld en ascendant:

STERRENBEELD+ASCENDANT=…
Sterrenbeeld+Ascendant-combinaties voor alle 12 tekens met de 12 ascendanten

OVER JE ZON/MAAN-teken
Zon/Maantekens, het teken op het punt tussen je Zon en Maan in (midpunt Zon/Maan) geeft je motivatie aan. De beeldgraad van het Zon/Maan midpunt zou wel eens de graad kunnen zijn die er qua betekenis uitspringt en het meest wordt belicht in het leven.

GRAPPIGE HOROSCOPEN
Hondenhoroscoop, de vrolijke horoscoop voor baas en dier
Vakantiehoroscoop; een hulp bij de keuze van je vakantiebestemming

JAARHOROSCOOP
Alles over 2015

Reacties gesloten