Boer zoekt Vrouw Internationaal 2016 – horoscoop Marc

Advertenties

astromarkt-boer-marc De nu al meest populaire man in de serie Boer zoekt Vrouw Internationaal, Marc, heeft gewoon nummer Boer3b (http://boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl/seizoenenoverzicht/boeren/2016/boer-3b/). Hij is geboren op 3 juli 1979. Dat alleen is onvoldoende wetenschap voor een complete horoscoop, maar er zijn dingen die je wel kunt zien. De Maan in Weegschaal (behoefte aan harmonie en evenwicht, besluiteloos), roepende Venus in Tweelingen (de liefde roept, en er is een voorkeur voor een jongere vrouw) met de Zon in Kreeft (huiselijkheid, eenvoud). Voor alles uit loopt Mars in Tweelngen, Daarover schreef ik:

Je kunt goed multitasken en bent scherp in het debat en in het onderhandelen, maar ook technisch ‘handig’. Je doet het al pratend.

Ook schreef ik over het swingende teken Tweelingen en over het groter risico op scheiding bij het ‘dubbelteken’ Tweelingn.

Hier heb je dan Marc in een korte schets:

  • Een expressief type (vuur-lucht)
  • Dat het liever simpel houdt
  • Moeilijk kan kiezen en toch erg gaat voor de liefde (voor liefst jongere vrouwen) waardoor relatiebreuken er wel in zitten.

Nu is Marc 36, en zit in een periode waarin hij zich rekenschap gaat geven van wie hij is en hoe nu verder (Saturnus vierkant Saturnus: alleen is maar alleen). Met transit Pluto inconjunct progressieve Zon kan zijn eigenwaarde een deuk oplopen binnenkort. Progressieve Zon vierkant Uranus kan zijn leven zomaar onverwacht veranderen. In ieder geval wordt het druk, verrassend en spannend binnenkort.   Het ziet ernaar uit dat Marc iets moet gaan inleveren om zijn droomvrouw echt te gaan vinden. Voorlopig lijken de vrouwen hem op een bordje te worden aangereikt…

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten