De One-night-stand in de horoscoop

Advertenties

 

ASTROLOGIE EN SEKSUEEL CONTACT

Meestal zwijgen mensen discreet over de (rij) mensen met wie ze het bed hebben gedeeld. Maar uitzonderingen bevestigen de regel. Carla Bruni en Patricia Paaij doen er niet geheimzinnig over. Carla Bruni heeft verteld dat zij ooit het bed deelde met Mick Jagger. Patricia Paaij heeft gepubliceerd dat zij en David Bowie ‘het’ deden, en dat ze ook met John de Mol naar bed is geweest. Het gaat om kortdurende affaires of one-night-stands. Of mislukte pogingen tot meer dan dat… Who cares? Tja, als mensen uit de school klappen over hun voormalige sexpartners   word je als astroloog nieuwsgierig naar de interactie tussen de horoscopen bij zulke kortdurende contacten. Tijd voor de resultaten van een studie! Het zal je niet verbazen dat Venus en Mars (hierboven mooi geschilderd door Botticelli) een grote rol spelen.

DE PASSIE IN DE MANNENHOROSCOOP

Rijke en machtige mannen worden bijna belaagd door gewillige vrouwen. Mick Jagger heeft Venus driehoek Mars in aarde (aardse passie) en een sterstatus. Ga dan maar eens nee zeggen met Venus en Neptunus in het vijfde huis (het spel van de romantiek, zeg maar). Eric Clapton heeft Venus in Stier sextiel Mars en vierkant Pluto, een nogal ‘potente’ combinatie. En David Bowie heeft Venus half vierkant Mars en driehoek de Maan. Zo iemand houdt gewoon van vrouwen (en sex in het algemeen)! Zij kunnen er bijna niets aan doen:).

CARLA BRUNI, PATRICIA EN DE MANNEN

Op Astropost schreef ik al eens over Carla Bruni en haar mannen (http://astropost.blogspot.nl/2009/03/famous-couples-chart-of-carla-bruni-and.html ). Je ziet in die korte affaires Mars sterk naar voren komen. Mars is het symbool van de man, van spieren, van energie, van sexuele aantrekking en van voortplanting.

Carla’s Zon/Maan midpunt is sterk verbonden met de Mars van Mick en daar kun je je e.e.a. bij voorstellen, ook al werkt het dan kennelijk niet op de lange duur*). Omdat hun zonnen een inconjunct maken trokken zij wel elkaars aandacht. Samenleven met een ‘ster’ wordt toch moeilijk bij zo’n inconjunct.

Carla had ook een affaire met Eric Clapton. Haar Venus staat anderhalf vierkant zijn Mars (frustrerende passie) en de zonnen en Saturnussen passen niet bij elkaar.

Patricia Paaij noemt wat beroemde veroveringen. David Bowie is er een van. Leuk dat zijn Mars vierkant haar Zon staat en dat hij dus een beetje moet werken om haar te veroveren! Net de Zon vierkant Zon trokken ze elkaars aandacht, maar ook hier geldt dat zo’n botsing tussen ‘sterren’ het leven als beroemdheden samen niet gemakkelijk maakt. De astrologische verbanden tussen elkaar’s horoscopen wijzen niettemin op vuur!

PASSIE IN HOROSCOOP VAN VROUWEN

In november 2013 maakte regisseur Sunny Bergman (19 oktober 1972,  Zon en Mars roepend, Uranus rijzend voor de Zon) een reportage over ‘Sletvrees’ (de dubbele moraal in de seksualiteit als het gaat om meerdere partners voor mannen of voor vrouwen).  Er zijn weinig vrouwen open over het hebben van veel partners, maar er zijn uitzonderingen.

Net als Mick Jagger heeft Carla Bruni Venus en Neptunus in het vijfde huis. Zij heeft het aspect voor hartstocht: Venus vierkant Mars. En ze heeft aanwijzingen voor scheiding: Zon half vierkant Mars en vierkant Uranus.  Het avontuur, afwisseling, de spanning en de romantiek passen bij het leven van een popzangeres.

Patricia Paaij heeft ook een aspect dat passie aangeeft: Venus conjunct Mars. De conjunctie maakt een driehoek met Pluto, het symbool van het intense en (soms) fanatieke). Pluto versterkt de passie! Dit is net zo’n potente aspect combinatie als Eric Clapton heeft! Bovendien komt bij haar de passie (Venus conjunct Mars) op de eerste plaats. Patricia heeft met Mars rijzend voor de zon ‘pit’. Ze had met Mars rijzend voor de zon ook een activiste kunnen zijn of zelfs een sportvrouw. Zoals als bleek uit de discussie gisteren, 3 mei, op DWDD is voor sommigen seks een beetje sport:), ook.

PS Niet iedereen die op 7 april 1949 is geboren staat in de Playboy. Het maakt beslist verschil of je er leuk uitziet en je uiterste best doet om aantrekkelijk te blijven! En of je naamsbekendheid hebt…

LINKS

1. Zon/Maan synastrie: http://www.astromarkt.net/zon-maan-synastrie.html Het punt tussen Zon en Maan in staat vaak in verband met de horoscoop van een partner. Zon/Maan met Mars van de man komt minder vaak voor. Ik heb meer voorbeelden van de Mars van de vrouw op de Zon/Maan van de man:  Angelina Jolie en Brad Pitt, Eva Braun en Hitler, en Jacky en John Kennedy.

2. In vroeger tijden moest je minstens keizerin zijn om veel sexpartners te hebben! Zie: http://www.astromarkt.net/horoscoop-van-catharina-de-grote.html Catharina de Grote heeft meer dan 1 aanwijzing in de horoscoop. Ze had ook de macht…

3. De Zon-Mars verbinding werkt.

– De Zon van Koning Willem-Alexander staat vierkant de Mars van Koningin Maxima. Meer over de wisselwerking Zon-Mars: http://astromarkt.net/mars.html

– Tom Cruise had ooit iets met Cher. Ook hier zie je een Mars (van hem)-Zon (van haar) verbinding: http://astropost.blogspot.nl/2008/02/tom-cruise-and-cher-once-couplefor.html

– Er is ook een Zon-Mars verbinding tussen de horoscopen van Madonna (Zon) en Guy Ritchie (Mars): http://astropost.blogspot.nl/2008/05/birth-chart-madonna-and-guy-ritchie.html

4. Over het aspect Venus-Uranus, ritmegevoel en verliefd worden: http://www.astromarkt.net/venus-uranus.html

5. Over de vrouwen in de horoscoop van Mick Jagger: http://astropost.blogspot.nl/2012/07/chart-of-mick-jagger.html

Bij Astropost zit de vertaalknop rechts boven!

 

Reacties gesloten