Juno en de ware

Advertenties

JUNO, HUWELIJK, HOROSCOOP

Juno is het symbool van de getrouwde vrouw of het huwelijk in het algemeen. Verschijnt Juno in je horoscoop als je de Ware ontmoet? Of verschijnt Juno als er kans is op Een Ware? Ik denk het laatste.

Transits van Juno, de progressieve Juno, transits met Juno en allerlei aspecten met Zon, Ascendant, Zon/Maan of Venus doen zich gedurende het leven voor. Ze geven mogelijkheden aan of gebeurtenissen rond of in het huwelijk. Maar het hangt van meer dan alleen Juno af wat er precies gebeurt en OF er al iets gebeurt.  In November 2012 mag ik me verheugen op het transit van Juno over mijn Zon en MC. Ik ben benieuwd!:) Al zal Argos niet zo blij zijn geweest dat Juno op zijn pad kwam…Hij verloor letterlijk zijn hoofd.

VOORBEELDEN/LINKS

Toen Evita Perron naar Buenos Aires ging, waar ze later Juan Perron zou ontmoeten, stond de progressieve Zon net in een nieuw teken en het eerst te maken aspect was een quintiel met Juno. http://astropost.blogspot.com/2010/05/chart-and-life-of-evita-peron_27.html Toen onze prinses Maxima prins Willem-Alexander ontmoette stond haar progressieve Descendant conjunct Juno en dat is heel toepasselijk!

Als Juno belangrijk is in je horoscoop  (door voor de zon uit te rijzen, door plaatsing op een van de hoeken enz.). dan is het huwelijk belangrijk in je leven of is het feit dat je een gewild kandidaat bent belangrijk voor de manier waarop je leeft, zoals bij de prins van Monaco (Albert) die lang niet getrouwd was maar ondertussen wel vader was geworden. http://astropost.blogspot.com/2010/06/prince-albert-really-really-getting.html Juno staat ook op een belangrijke plaats in de horoscopen van prinses Diana, koningin Máxima, Soraya van Perzië, Karen Homolka (de vrouw die samen met Paul Bernardo tot moord kwam), Jackie Kennedy, Elisabeth Taylor en Agatha Christie. Maar ook stellen zoals de Curies en het tragische paar Rudolf en Maria Vetsera. Kijk naar die horoscopen en je zult opmerken hoe Juno belangrijke posities inneemt en hoe Juno verband houdt met de horoscoop van de wederhelft. Zo staat het Zon/Maan midpunt van koningin Máxima bijvoorbeeld vierkant Juno.

De Zweedse prinses Madeleine verloofde zich met haar latere echtgenoot toen de progressieve Ascendant samenstond met transit Juno.

EXTERNE LINK

Check jouw Juno en de transits van Juno in deze sterrentabel: http://www.librarising.com/astrology/tables/juno.html

Reacties gesloten