Horoscoop Prins Laurent

Advertenties

DE RUZIES IN DE HOROSCOOP VAN LAURENT

Waarom is de Belgische prins Laurent toch zo’n spraakmakende figuur? Hij ziet kans herhaald van het paleis geweerd te worden door zijn vader. Zo nu en dan doet ook het personeel een boekje open. Hij zou alleen nog Aziatisch personeel kunnen krijgen (en zelfs die willen niet meer afgebeuld, onderbetaald en uitgescholden worden). Wat zijn de aanwijzingen hiervoor in de horoscoop (zeker als je bedenkt dat de man veel geld en een zekere machtspositie heeft?) Hier is die horoscoop.

Aanwijzingen in de richting van zijn gedrag:

1. Zon, Mars en Mars-Pluto

Mars maakt geen majeure aspecten binnen teken of 5 graden orb, evenmin als de Zon. Dat maakt zowel Zon als Mars prominent (!roepend!), waardoor je de aandacht trekt met een energie zich manifesteert op elk mogelijk niveau, van hoog tot laag en hoe dan ook (van workaholic, via sport tot agressie). Mars maakt een creatief quintiel (een mineur aspect) met Pluto, de planeet van het geld, de macht en de invloed. Met zo’n aspect kun je jezelf creatief verdedigen en heb je een zeker talent om macht uit te oefenen (te gebruiken of misbruiken).

2. Eris

Laurent heeft de roepende Zon in in de 206de graad en Eris in de 11de. Het verschil bedraagt 165 graden (een quindecile), nl. 11+360-206. Een quindecile wijst op een sterke focus of obsessieve drang. Eris is het symbool van de tweedracht. Vertaald is dat een sterke focus op tweedracht en jaloezie. Eris staat bovendien oppositie de Midhemel van Laurent. Dat is een erg prominente plaats voor de tweedracht…en niet prettig, want met Eris is er ruzie…

3. Mensen met Pluto en Uranus voor de zon uit rijzend zijn ongeduldig, radicaal en impulsief van aard, dat ook nog.

Toch kan het niet allemaal zo zwart zijn of er is een wit kantje. Het midpunt AC/MC conjunct Venus  wijst op een zekere smaak en diplomatiek talent, dat hij kennelijk niet voor zijn personeel gebruikt, helaas voor hen.

BREUK MET VADER

Toen de familie Laurent (tijdelijk) op een afstand besloot te houden was dat na transit Saturnus conjunct Midhemel en met Saturnus in het tiende huis van publiek en vader.

Met Maan vierkant Saturnus en conjunct Neptunus in zijn radix is het toch al moeilijk families of gezinnen bij elkaar te houden. Ook staat zijn Neptunus inconjunct de Zon van zijn vader, wat een bijzonder negatief effect heeft: het is het aspect van de ‘gevallen engel’.)

GELDZAKEN

De financiele perikelen vind je in aanleg terug in de combinatie van Zon in Weegschaal met Maan in Schorpioen, in Venus in Schorpioen en niet in de laatste plaats in Saturnus in het tweede huis. Dat maakt zuinig (en bezorgd) en levert nogal eens tekorten op. Steenbok op de cusp van het tweede huis maakt so wie so ‘economisch’. Dat verklaart wellicht het bericht in De Morgen over de weigerachtigheid om te betalen voor drankjes in het vliegtuig.

LINKS

Zie het nieuws in De Standaard:

http://m.standaard.be/artikel.xhtml?contentid=1788660

Al in februari j.l. berichtte De Morgen over paniek bij cabinepersoneel als de prins aan boord is:

http://www.demorgen.be/dm/nl/1008/Showbizz/article/detail/1224953/2011/02/19/Paniek-bij-cabinepersoneel-als-prins-Laurent-meevliegt.dhtml

 

Reacties gesloten