Horoscoop Prins George

Advertenties

PRINS GEORGE (BABY BOY) en zijn GEBOORTEHOROSCOOP

De aankondiging van de geboorte van de jongste telg van het Britse koningshuis, de prins van Cambridge, kwam enkele uren na de geboorte. Het kindje heeft de Zon in Kreeft (zonteken van papa), oppositie de Maan in Steenbok (sterrenbeeld van mama). Het schijnt traditie te zijn dat eerst de koningin en de minister-president uitgebreid worden ingelicht. Ook wilde het paar eerst de familie persoonlijk inlichten. Toen de aankondiging eindelijk werd gedaan, was het volle maan geweest en stonden de Zon en Maan in andere tekens. De Zon stond in het ‘vorstelijke’ teken Leeuw en de Maan in Waterman. De spotlights gingen aan! Veel later werd de naam van de jongen bekend: George.

Ik houd er niet van om horoscopen van erg jonge kinderen uitgebreid the analyseren en al helemaal niet om  voor kleine kinderen progressieve horoscopen te doen. De baby is net aan het leven begonnen, iedereen is blij. Het zijn net wittebroodsweken en die moet je koesteren.

Laat me dus alleen kijken naar de vrolijke kanten van deze horoscoop. Dat is niet moeilijk, want die zijn er beslist. Het is een mooie jongen met veel energie die later nog heel wat verwikkelingen in de liefde tegemoet kan zien. Kijk eens naar Venus in ‘cool’ Virgo, inconjunct Maan en oppositie Neptunus! Dat geeft artistieke kwaliteiten en/of liefdesaffaires aan, gewoon omdat de jongen sensitief is en vrouwen aantrekt.

REGULUS

Er wordt op internet geroepen over de samenstand van Venus met de koningsster Regulus, maar ik vraag me af of dit zo gunstig is . Heinrich Himmler had die conjunctie ook… Constellation of Words http://www.constellationsofwords.com/stars/Regulus.html citeert Robson over gewelddadige banden en nare affaires. Maar goed, een gewaarschuwde kroonprins telt voor twee.

ENERGIE

Mars rijst voor de zon uit en is conjunct Jupiter. Dat wijst op grote energie en succes. Misschien volgt hij zijn vader en gaat hij in het leger, later.

WATER

Er is een driedeling in de tekening van de horoscoop. Er wordt een grote driehoek in watertekens gevormd. Je kunt met een grote driehoek de gemakkelijke weg kiezen en met water ‘de mode’ of de trends volgen. Daar tegenover staat de sterke Schorpioen ascendant. Schorpioen is ook een waterteken, maar dan een die kan steken:).
De combinatie van Zon in Kreeft met Maan in Steenbok reflecteert de sterrenbeelden van zijn ouders.

CERES EN JUPITER

Ceres is het symbool van de genen en Jupiter van de bevoorrechte positie (als eerstgeborene bijvoorbeeld). Ceres staat biquintiel IC en quindecile (165 graden) geboortezon. Jupiter maakt mineurs aspecten met MC en IC.

Op Vaderdag schreef ik op Astropost dat Ceres in de laatste graad van Kreeft stond in de solaar van vader William dit jaar. Die Ceres staat op de progressieve Zon van William EN op de Zon van het kind. Mooier kun je het genetisch verband en de band tussen vader en zoon in de eerste maanden niet aangeven:). Moeder Catherine had progressieve Zon vierkant Ceres en dat is vrij vertaald: een periode in het leven waarin moederschap centraal staat.

LINKS

http://astropost.blogspot.nl/2013/07/the-bright-side-of-chart-of-royal-baby.html In het artikel op Astropost staat een ‘guess chart’ (een horoscoop met een fictief geboorteuur) voor de Duchess.

Reacties gesloten